Close
MWC Barcelona contaminacion electromagnetica

Un año más llega el Mobile World Congres

Aquests dies tots hem sentit a parlar del Mobile World Congres, de totes les novetats que s’hi presenten, amb aparells amb pantalles més grans, amb més potència, més autònoms, amb més bateria, … Però el que sembla que preocupa poc, o si més no, al que no donem tanta importància és al que tot això genera. Tots aquests aparells generen ones electromagnètiques que en excés tenen efectes negatius sobre els éssers vius, siguin persones, animals o plantes.

És per això que insistim en la importància de controlar la quantitat de radiació que ens envolta i generar entorns saludables per a persones, plantes i animals.

Per reduir els efectes negatius de la contaminació electromagnètica (CEM) Vilardebó & Mortensen ha desenvolupat, fabricat i patentat el sistema VEEMA SYSTEM capaç de reduir els efectes negatius provocats per l’excés de radiació que aquestes ones provoquen en els éssers vius. Només cal que ens contactis i et farem un estudi del teu espai de treball, de casa teva, o de qualsevol altra instal·lació, i et farem una proposta per harmonitzar l’espai.
En poc temps notaràs els resultats.

 

Estos días todos hemos oído a hablar del Mobile World Congres, de todas las novedades que se presentan, con aparatos con pantallas más grandes, con más potencia, más autónomos, con más batería, … Pero lo que parece que preocupa poco, o quizás, a lo que no damos tanta importancia es a lo que todo esto genera. Todos estos aparatos generan ondas electromagnéticas que en exceso tienen efectos negativos sobre los seres vivos, sean personas, animales o plantas.

Es por este motivo que insistimos en la importancia de controlar la cantidad de radiación que nos rodea y generar entornos saludables para personas, plantas y animales.

Para reducir los efectos negativos de la contaminación electromagnética (CEM) Vilardebó & Mortensen ha desarrollado, fabricado y patentado el sistema VEEMA SYSTEM capaz de reducir los efectos negativos provocados por el exceso de radiación que estas ondas provocan en los seres vivos. Solo hace falta que nos contactes y te haremos un estudio de tu espacio de trabajo, de tu hogar, o de cualquier otra instalación, y te haremos una propuesta para armonizar el espacio.
En poco tiempo notarás los resultados.